7 běžných problémů s chytrými telefony a tablety - a jak vám s nimi pomůže Mobileko

destruction-smartphones-ilustrated (5)Chytrý telefon vám vypadl z ruky a displej praská jako pavučina? Nebo váš tablet najednou zlobí a nechce se zapnout? Nezoufejte! Ať už jste majitelem nejnovějšího iPhonu, nebo věrným fanouškem Samsungu, v Mobileku víme, jak zařízení opravit.

Pojďme se podívat na sedm nejčastějších potíží, které trápí uživatele chytrých telefonů a tabletů. A co je nejlepší? Ke každému problému vám nabídneme řešení, které zvládneme rychle a profesionálně přímo u nás v Mobileku. Takže odkládejte ty smutné pohledy na prasklý displej a čtěte dál!

Rychlé vybíjení baterie

Trápí vás, že váš iPhone 12 nebo Samsung Galaxy S21 vydrží na jedno nabití stále méně? Může to být způsobeno aplikacemi běžícími na pozadí, vysokým jasem displeje nebo opotřebovanou baterií. V Mobileku vám baterii rychle a profesionálně vyměníme.

magnetic-cable-charging-smartphone-close-up

Přehřívání

Pokud se váš Huawei P40 nebo Xiaomi Redmi Note 10 nadměrně zahřívá, může to být způsobeno používáním neoriginálních nabíječek nebo hardwarovým problémem. Naši technici dokáží přesně diagnostikovat příčinu a navrhnout řešení.

Pomalý výkon

Zasekává se váš iPad nebo Sony Xperia? Často to bývá způsobeno nedostatkem úložiště nebo zastaralým softwarem. V Mobileku vám zařízení vyčistíme a aktualizujeme.

Problémy s připojením

Potíže s Wi-Fi nebo vypadávající hovory na vašem OnePlus 9 či Motorola Edge? Může jít o softwarový problém nebo poškozenou anténu. Naši odborníci zjistí příčinu a rychle ji odstraní.

Nereagující dotykový displej

Nefunguje správně dotyková obrazovka vašeho Google Pixel 6 nebo Poco X3? Může jít o softwarovou chybu nebo poškozený displej. V Mobileku máme náhradní díly skladem a většinu oprav zvládneme do hodiny.

Problémy s fotoaparátem

Rozmazané fotky nebo tmavé skvrny na snímcích z vašeho Vivo X80 Pro nebo Realme GT? Často stačí vyčistit objektiv, ale může jít i o hardwarový problém. Naši technici vám pomohou vrátit fotoaparátu původní kvalitu.

Potíže se zvukem

Zkreslený zvuk nebo nefunkční mikrofon na vašem Infinixu nebo Nokia X20? Může jít o zanesený reproduktor nebo poškozenou zvukovou kartu. V Mobileku máme špičkové diagnostické nástroje pro odhalení příčiny.

male-worker-examines-social-media-software-phone

Proč zvolit Mobileko?

  • Odborná diagnostika: Naši certifikovaní technici přesně určí příčinu problému vašeho zařízení.
  • Rychlé opravy: Většinu běžných oprav expresně..
  • Kvalitní náhradní díly: Používáme pouze originální nebo díly vysoké kvality
  • Záruka na opravy: Na všechny naše opravy poskytujeme 24měsíční záruku.
  • Transparentní ceny: Žádné skryté poplatky, vždy vám předem sdělíme cenu opravy.
  • Široká expertíza: Opravujeme všechny značky a modely, od iPhonů přes Samsungy až po méně známé značky.

Ať už máte nejnovější iPhone 13 Pro, populární Samsung Galaxy S22 nebo jakýkoli jiný model, v Mobileku jsme připraveni vyřešit jakýkoli problém. Neváhejte nás kontaktovat - jsme tu pro vás!

Mobileko - váš expert na opravy mobilních zařízení Tel.: 733 399 899 Email: info@mobileko.cz 

Naše pobočky

 

Pamatujte, že včasná oprava může předejít vážnějším problémům a prodloužit životnost vašeho zařízení. S Mobileko bude váš chytrý telefon nebo tablet opět jako nový!