Jak získat soubory/fotky z rozbitého telefonu

Rozbitý telefon může být velkým problémem, zejména pokud obsahuje důležité soubory a data. Naštěstí existuje několik způsobů, jak se k těmto datům dostat, i když je obrazovka prasklá nebo telefon nefunguje správně. Zde je několik tipů, jak na to:

1. Použití zálohy

Pokud jste měli zapnuté automatické zálohování, můžete své soubory obnovit z cloudových služeb, jako je Google Drive, iCloud nebo Samsung Cloud. Stačí se přihlásit ke svému účtu na novém zařízení a stáhnout zálohu.

Z fyzikálního pohledu totiž balónky působí zcela nezajímavě.

Nejvíc bezpochyby zaujmou děti - jedna malá holčička zrovna včera div nebrečela, že by snad balónky mohly prasknout. A co teprve ta stuha. Stuha, kterou je každý z trojice balónků uvázán.

2. Připojení k počítači

Pokud je váš telefon stále funkční, ale obrazovka je prasklá, můžete jej připojit k počítači pomocí USB kabelu. V některých případech může být nutné povolit ladění USB, což může být problém, pokud je obrazovka nefunkční. V takovém případě můžete použít OTG kabel a myš k ovládání telefonu.

3. Použití externího displeje

Pokud váš telefon podporuje výstup na externí displej, můžete jej připojit k monitoru nebo televizi pomocí USB-C na HDMI adaptéru. K ovládání telefonu budete potřebovat také klávesnici a myš.

4. Profesionální servis

Pokud žádná z výše uvedených metod nefunguje, můžete se obrátit na náš profesionální servis Mobileko. Odborníci mohou telefon opravit nebo dočasně nainstalovat nové díly, aby získali přístup k vašim datům. Tento postup je často nejspolehlivější, ale může být také nejdražší.