Rozbité zadní sklo Samsung telefonu? Svěřte opravu servisům Mobileko!

Rozbitá zadní strana na vašem prémiových Samsung telefonu, ať už jde o vlajkový model Galaxy S23 Ultra, S22, S21 nebo starší řadu S20, může být velmi nepříjemná situace. Na rozdíl od starších mobilů již nemáte možnost jednoduše sundat kryt a vyměnit poškozenou součást sami. Opatrná demontáž a opětovná montáž zadního krytu vyžaduje speciální nástroje, zkušenosti a přesný postup.

Vše dokážeme opravit

V servisech Mobileko jsme připraveni vám pomoci s opravou poškozených zadních skel na telefonech Samsung. Disponujeme potřebnými originálními díly pro všechny populární řady jako S23, S22, S21, S20 a další. Naši certifikovaní technici mají bohaté zkušenosti s opravami těchto zařízení.

Náš postup opravy:

  1. Pečlivá demontáž - zadní sklo je za použití tepla a speciálních nástrojů opatrně odděleno od rámu telefonu. Dbáme na ochranu vnitřních komponent před poškozením.
  2. Důkladné čištění - všechny součásti jsou řádně vyčištěny pro přípravu na instalaci nového skla.
  3. Výměna zadního krytu - na základě vašeho modelu Samsung nasadíme nový originální zadní kryt s lepidlem pro pevné uchycení.
  4. Finální kontrola - před odevzdáním telefonu provedeme důkladnou kontrolu všech funkcí po zajištění plné provozuschopnosti po opravě.

Výhody opravy v servisech Mobileko:

  • Rychlý servis, většina oprav probíhá expresně
  • Oficiální certifikované díly Samsung
  • Přijatelné ceny a jistota kvality
  • 2 roky záruka na vyměněný díl

Jak nás najít?

Rozbité zadní sklo na vašem drahém Samsung telefonu nemusí znamenat nutnost nákladné výměny celého zařízení. Svěřte opravu do rukou profesionálů v servisech Mobileko. Díky našim zkušenostem a pečlivým postupům bude váš telefon opět v perfektním stavu pro vaši maximální spokojenost. Neváhejte nás navštívit na jedné z našich poboček.