Svěřte opravu svého mobilu do rukou profesionálů

Když dojde na poruchu či poškození vašeho mobilního telefonu, tabletu nebo chytrých hodinek, stojíte před rozhodnutím - zkusit opravu svépomocí nebo přenechat práci odbornému servisu. Obě možnosti mají své výhody i rizika. Pojďme se na ně blíže podívat.

Opravy svépomocí

Řada lidí se při drobných poruchách či výměně některých komponent pouští do opravy svépomocí. Hlavními lákadly bývají nižší náklady a možnost zúročit své technické dovednosti. Na internetu lze nalézt spoustu návodů a videí, jak na to.

Rizika ale nesmíme přehlížet. Pouštět se do oprav bez zkušeností a potřebného vybavení často vede k dalším škodám a komplikacím. Například u vlajkových modelů jako Samsung Galaxy S23 Ultra nebo budoucího iPhonu 15 hrozí při výměně displeje vysoké riziko poškození čočky fotoaparátu nebo základní desky ale i vyměňovaného displeje.

U starších modelů jako Galaxy S20 nebo iPhone SE 2020 hrozí při nesprávná zpětná kompletace malinkých šroubků a tím poškození základní desky nebo jejich ztráta nebo promáčknutí součástek. Opravy baterií u levnějších telefonů jako Galaxy A04s nebo Galaxy A05s jsou jedny z nejnáročnějších, při kterých často dochází k nechtěnému zkratu či žhavení.

V rukou amatéra snadno dojde k poškrábání krytů, zaseknutí konektorů nebo dokonce vypálení desek plošných spojů. Navíc žádná svépomocí provedená oprava neposkytuje záruku na provedenou práci.

Odborný servis Mobileko 

Pokud nechcete tato rizika podstupovat, svěřte opravu svého zařízení do rukou certifikovaných odborníků v servisu Mobileko. Naši zkušení technici disponují přesným nářadím a know-how k opravám všech značek a modelů mobilů, tabletů i hodinek. Dbají na pečlivý přístup a provedení práce dle nejvyšších standardů.

V Mobileku opravujeme jak běžné poruchy, tak i ty nejsložitější případy. Nabízíme záruky na provedenou práci a použité díly. Vždy se snažíme najít pro vás to nejlepší řešení s ohledem na životnost a cenu.

Ušetřete si čas, prácí i nervy a přenechte opravy svého zařízení odborníkům v Mobileku. Stačí k nám přijít na kteroukoliv naši pobočku nebo využít služeb výdejního místa. Svěřte se do našich rukou a získejte jako nové zařízení!